Топ категорії

Швидкі посилання



Звязатися з нами: +380 (68) 350-29-02

Золотий Юньнань, чорний чай з Юньнань, гірничої та хмарної провінції на півдні Китаю. Коли саме там почали вирощувати цей чай з золотими верхівками - сказати складно. Однак саме цей сорт за багато років придбав заслужену популярність у шанувальників чаю по всьому світу. Як водиться, спочатку цей чай став популярним в Китаї, і тільки потім, з розвитком торгових відносин, став поширюватися далі. Європейці особливо оцінили цей чай за темний колір настою і дивовижний, позбавлений гіркоти, смак. Місце і процес збору: цей чай вирощують в провінції Юньнань, що в Китаї. Вся провінція складається з покритих лісами гірських масивів, дуже позитивно впливають на вирощування чаю, збагачуючи листя чистим і свіжим повітрям. Збір цього чаю відбувається виключно руками, щоб уберегти листя від механічного впливу. Для того, щоб листя віддали всі свої соки при обробці, їх акуратно пропікають на відкритому вогні в мідному тазу. Саме після ферментації бруньки набувають свіє знамените золоте забарвлення. Смак, аромат і післясмак: коли ви розпакуєте чай «Золотий Юньнань», ви знайдете скручене листя і бруньки зеленого і золотого кольору і вдихнете чистий, трав'яний аромат чаю. Заварений по правилам напою притаманні бурштиновий, темно-золотий колір і м'який, солодкуватий, іноді з легкою кислинкою, смак. Чай залишить після себе тривалий післясмак квіткового пилку. Дія на організм: цей чай має м'який розслаблюючий ефект, добре підходить для людей, які часто перебувають під впливом стресових ситуацій. Він хороший для теплої пори року, коли немає необхідності зігрітися і розігнати кров. Смак чаю дозволяє додавати в нього мед, бажано безпосередньо в чашку, і таким чином отримувати лікувальний засіб від застуд і нездужання. Рекомендації щодо заварювання: заварювати чай "Золотий Юньнань" треба так: взяти 3-5 грамів сухої заварки на кожні 250 мл води, розігрітій до температури 95-100 ° C, і залити цією водою чайне листя в підготовлений посуд. Зазвичай найперший проток окропом використовують для того, щоб промити листя чаю, цю рідину зливають і не п'ють. Кращий посуд для заварювання цього сорту чаю - добре підійде скляна колба, проте можна обійтися і звичайним заварювальним чайником. Чай рекомендується настоювати до 2 хвилин і робити тільки 1 протоку. Заварювати слід строго таку кількість порцій, яку буде випито за один раз. Тривалість заварювання може варіюватися від 20 секунд до 2 хвилин в залежності від того, яким відтінкам смаку ви віддаєте перевагу.
Характеристики
Артикул 10079-5
Объем 50 г

Чорний чай TEAHOUSE "Золотий Юньнань" 50 г

  • Модель: 1755

Золотий Юньнань, чорний чай з Юньнань, гірничої та хмарної провінції на півдні Китаю. Коли саме там почали вирощувати цей чай з золотими верхівками - сказати складно. Однак саме цей сорт за багато років придбав заслужену популярність у шанувальників чаю по всьому світу. Як водиться, спочатку цей чай став популярним в Китаї, і тільки потім, з розвитком торгових відносин, став поширюватися далі. Європейці особливо оцінили цей чай за темний колір настою і дивовижний, позбавлений гіркоти, смак. Місце і процес збору: цей чай вирощують в провінції Юньнань, що в Китаї. Вся провінція складається з покритих лісами гірських масивів, дуже позитивно впливають на вирощування чаю, збагачуючи листя чистим і свіжим повітрям. Збір цього чаю відбувається виключно руками, щоб уберегти листя від механічного впливу. Для того, щоб листя віддали всі свої соки при обробці, їх акуратно пропікають на відкритому вогні в мідному тазу. Саме після ферментації бруньки набувають свіє знамените золоте забарвлення. Смак, аромат і післясмак: коли ви розпакуєте чай «Золотий Юньнань», ви знайдете скручене листя і бруньки зеленого і золотого кольору і вдихнете чистий, трав'яний аромат чаю. Заварений по правилам напою притаманні бурштиновий, темно-золотий колір і м'який, солодкуватий, іноді з легкою кислинкою, смак. Чай залишить після себе тривалий післясмак квіткового пилку. Дія на організм: цей чай має м'який розслаблюючий ефект, добре підходить для людей, які часто перебувають під впливом стресових ситуацій. Він хороший для теплої пори року, коли немає необхідності зігрітися і розігнати кров. Смак чаю дозволяє додавати в нього мед, бажано безпосередньо в чашку, і таким чином отримувати лікувальний засіб від застуд і нездужання. Рекомендації щодо заварювання: заварювати чай "Золотий Юньнань" треба так: взяти 3-5 грамів сухої заварки на кожні 250 мл води, розігрітій до температури 95-100 ° C, і залити цією водою чайне листя в підготовлений посуд. Зазвичай найперший проток окропом використовують для того, щоб промити листя чаю, цю рідину зливають і не п'ють. Кращий посуд для заварювання цього сорту чаю - добре підійде скляна колба, проте можна обійтися і звичайним заварювальним чайником. Чай рекомендується настоювати до 2 хвилин і робити тільки 1 протоку. Заварювати слід строго таку кількість порцій, яку буде випито за один раз. Тривалість заварювання може варіюватися від 20 секунд до 2 хвилин в залежності від того, яким відтінкам смаку ви віддаєте перевагу.
Характеристики
Артикул 10079-5
Объем 50 г
  • Виробник: Teahouse
  • Модель: 1755
  • Наявність: 50

69.00 грн

Таблиця розмірів
Popup
Запитайте в нас

Оплата онлайн
Повернення
24x7
0/50 відгуків
Написати відгук
-20% New
-20% New
-20% New
-18% New
-18% New
-20% New
menu