Класичний зелений крупнолистовий чай з тонким ароматом і світло-жовтим кольором настою. Скорочення уздовж, ніжні листи чаю при заварюванні розкривають легкий, злегка фруктовий аромат з виразними медовими нотками. Смак напою чистий, освіжаючий, з приємною гіркотою і м'яким солодким присмаком. Будда - це зелений класичний чай, який почали пити кілька століть назад. За легендою, перший кущ виріс з вії Будди, коли просвітлений задрімав під час медитації. Добротний, якісний зелений чай може носити безліч різних назв, збиратися з кущів різних сортів, але йому притаманна одна важлива якість: це напій, який бадьорить і додає сили. Раніше саме ця характеристика визначала якість чаю. Кращі сорти, такі як "Будда", успішно дожили до наших днів і не втратили ні краплі популярності. Сучасні технології виробництва класичного зеленого чаю з Китаю цього сорту увібрали в себе все краще, що дає клімат чайних провінцій: чисте повітря, відсутність значних коливань температури, вологість грунту. Чай збирають тоді, коли верхні чайні листочки вже досягли необхідного розміру, але не встигли огрубіти. Збір здійснюється в основному вручну, а подальша обробка - із застосуванням механізмів. Акуратне скручування зібраної сировини і термообробка до початку процесів ферментації надійно зберігає природний колір і аромат чаю. Колір, смак, аромат і вплив чаю на організм чаю «Будда» - це скорочення листя темно-зеленого кольору з вкрапленнями ніжних світлих листочків. Йому притаманний трав'яний, з квітковими нотками аромат. Для напою, приготованого з цих листків, характерні ніжно-жовтий колір, іноді з легким відтінком зеленого, і солодкуватий, освіжаючий смак. Чай залишить після себе м'який і тонкий, але довгий післясмак. Список корисних властивостей зеленого чаю широкий і займає безліч сфер впливу на організм людини. Чай "Будда" нормалізує кров'яний тиск, активізує роботу м'язів, підвищує обмінні процеси, забезпечує повноцінний кровотік. Так само є легким природним антидепресантом. Зелений чай заспокоює тривоги або навпаки, підвищує настрій, в залежності від того, що на даний момент необхідно людині. Правильна технологія заварювання - гарантія насолоди смаком. Для заварювання чаю "Будда" потрібно взяти 2-3 грами сухої заварки на 150 мл води, розігрітій до температури 85-90° C і залити цією водою чайне листя в підготовлену посуду. Кращий посуд для заварювання цього сорту чаю - керамічний чайник з товстими стінками або чашка, але допускаються і гайвань, або скляна колба. Як і будь-який інший класичний зелений чай, чай "Будда" не слід заливати занадто гарячою водою і настоювати занадто довго. Для настоювання досить 2 хвилин.
Характеристики | |
---|---|
Артикул | 10028 |
Вид | Фасований |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Країна-виробник товару | Україна |
Объем | 250 г |
Тип | Зелений чай |
Упаковка | Пакет із фольги |
Чай зелений TEAHOUSE "Будда" 250г
- Модель: 1702
Класичний зелений крупнолистовий чай з тонким ароматом і світло-жовтим кольором настою. Скорочення уздовж, ніжні листи чаю при заварюванні розкривають легкий, злегка фруктовий аромат з виразними медовими нотками. Смак напою чистий, освіжаючий, з приємною гіркотою і м'яким солодким присмаком. Будда - це зелений класичний чай, який почали пити кілька століть назад. За легендою, перший кущ виріс з вії Будди, коли просвітлений задрімав під час медитації. Добротний, якісний зелений чай може носити безліч різних назв, збиратися з кущів різних сортів, але йому притаманна одна важлива якість: це напій, який бадьорить і додає сили. Раніше саме ця характеристика визначала якість чаю. Кращі сорти, такі як "Будда", успішно дожили до наших днів і не втратили ні краплі популярності. Сучасні технології виробництва класичного зеленого чаю з Китаю цього сорту увібрали в себе все краще, що дає клімат чайних провінцій: чисте повітря, відсутність значних коливань температури, вологість грунту. Чай збирають тоді, коли верхні чайні листочки вже досягли необхідного розміру, але не встигли огрубіти. Збір здійснюється в основному вручну, а подальша обробка - із застосуванням механізмів. Акуратне скручування зібраної сировини і термообробка до початку процесів ферментації надійно зберігає природний колір і аромат чаю. Колір, смак, аромат і вплив чаю на організм чаю «Будда» - це скорочення листя темно-зеленого кольору з вкрапленнями ніжних світлих листочків. Йому притаманний трав'яний, з квітковими нотками аромат. Для напою, приготованого з цих листків, характерні ніжно-жовтий колір, іноді з легким відтінком зеленого, і солодкуватий, освіжаючий смак. Чай залишить після себе м'який і тонкий, але довгий післясмак. Список корисних властивостей зеленого чаю широкий і займає безліч сфер впливу на організм людини. Чай "Будда" нормалізує кров'яний тиск, активізує роботу м'язів, підвищує обмінні процеси, забезпечує повноцінний кровотік. Так само є легким природним антидепресантом. Зелений чай заспокоює тривоги або навпаки, підвищує настрій, в залежності від того, що на даний момент необхідно людині. Правильна технологія заварювання - гарантія насолоди смаком. Для заварювання чаю "Будда" потрібно взяти 2-3 грами сухої заварки на 150 мл води, розігрітій до температури 85-90° C і залити цією водою чайне листя в підготовлену посуду. Кращий посуд для заварювання цього сорту чаю - керамічний чайник з товстими стінками або чашка, але допускаються і гайвань, або скляна колба. Як і будь-який інший класичний зелений чай, чай "Будда" не слід заливати занадто гарячою водою і настоювати занадто довго. Для настоювання досить 2 хвилин.
Характеристики | |
---|---|
Артикул | 10028 |
Вид | Фасований |
Країна реєстрації бренду | Україна |
Країна-виробник товару | Україна |
Объем | 250 г |
Тип | Зелений чай |
Упаковка | Пакет із фольги |
- Виробник: Teahouse
- Модель: 1702
- Наявність: 100