Топ категорії

Швидкі посилання



Звязатися з нами: +380 (68) 350-29-02

"Зелений порох" - чай зі сходу Китаю, місцевості тисячі островів, став відомим ще тоді, коли народи складали легенди про драконів. Отже, одна з легенд про те, як з'явився цей чай, носить також назву «Зелена перлина», говорить про те, що чай - це розсипані драконом перли. Друга легенда, менш піднесена, каже, що цей чай був безіменним до тих пір, поки якийсь молодий солдат не звернув увагу, що його скручені в кульки листя нагадують порох. Саме під такою назвою зелений перловий чай і став популярний в світі. Місце і процес збору: цей сорт зеленого чаю вирощується в провінції Чжецзян, що в Китаї. Чжецзян має сходовий ландшафт і густі шовковисті ліси, а температура в середньому досягає 18 градусів за Цельсієм, що є оптимальною температурою для "Зеленого пороху". При виготовленні цього чаю його листочки щільно згортаються, і завдяки такій спеціальній обробці зберігається його свіжість і колір, а також значно збільшується термін зберігання без втрати якості. У чаї зберігаються активні речовини і мікроелементи. Смак, аромат і післясмак: коли ви розпакуєте чай «Зелений порох», ви знайдете скручення в формі кульок листя сіро-зеленого кольору і почуєте насичений, з нотками диму аромат чаю, що здобув світову популярність, приготовленого з цих листів, властиві колір від прозорого до густого жовтого і насичений, терпкий, трохи гіркий смак. Чай залишить після себе солодкуватий, «копчений» післясмак. Дія на організм: цікаво, що "Зелений порох" рекомендується як людям, що страждають від підвищеного, так і від зниженого артеріального тиску. Завдяки м'якому впливу чай нормалізує тиск, стабілізує серцебиття, а також сприятливо діє на серцево-судинну систему в цілому. Однак цим чаєм не варто зловживати, так як навіть найкращі ліки у великих дозах можуть стати отрутою. Рекомендації щодо заварювання: заварювати чай "Зелений порох" треба так: взяти 1 чайну ложку сухої заварки на кожні 150 мл води, розігрітій до температури 70-80º C, і залити цією водою чайне листя в підготовлений посуд. Зазвичай найперший проток окропом використовують для того, щоб промити листя чаю, цю рідину зливають і не п'ють. Чай рекомендується настояти до 1 хвилини і робити мінімум 3 протоки. Краща посуда для заварювання цього сорту чаю - чайник для заварювання. Перший проток слід настояти не більше 1 хвилини, а всі наступні - не більше 3 хвилин. Температуру води, однак, збільшувати не слід, щоб не допустити прояву неприємних, «плоских» гірких нот в смаку.
Характеристики
Артикул 10029-1
Объем 100 г

Чай зелений TEAHOUSE "Зелений порох" 100г

  • Модель: 1739

"Зелений порох" - чай зі сходу Китаю, місцевості тисячі островів, став відомим ще тоді, коли народи складали легенди про драконів. Отже, одна з легенд про те, як з'явився цей чай, носить також назву «Зелена перлина», говорить про те, що чай - це розсипані драконом перли. Друга легенда, менш піднесена, каже, що цей чай був безіменним до тих пір, поки якийсь молодий солдат не звернув увагу, що його скручені в кульки листя нагадують порох. Саме під такою назвою зелений перловий чай і став популярний в світі. Місце і процес збору: цей сорт зеленого чаю вирощується в провінції Чжецзян, що в Китаї. Чжецзян має сходовий ландшафт і густі шовковисті ліси, а температура в середньому досягає 18 градусів за Цельсієм, що є оптимальною температурою для "Зеленого пороху". При виготовленні цього чаю його листочки щільно згортаються, і завдяки такій спеціальній обробці зберігається його свіжість і колір, а також значно збільшується термін зберігання без втрати якості. У чаї зберігаються активні речовини і мікроелементи. Смак, аромат і післясмак: коли ви розпакуєте чай «Зелений порох», ви знайдете скручення в формі кульок листя сіро-зеленого кольору і почуєте насичений, з нотками диму аромат чаю, що здобув світову популярність, приготовленого з цих листів, властиві колір від прозорого до густого жовтого і насичений, терпкий, трохи гіркий смак. Чай залишить після себе солодкуватий, «копчений» післясмак. Дія на організм: цікаво, що "Зелений порох" рекомендується як людям, що страждають від підвищеного, так і від зниженого артеріального тиску. Завдяки м'якому впливу чай нормалізує тиск, стабілізує серцебиття, а також сприятливо діє на серцево-судинну систему в цілому. Однак цим чаєм не варто зловживати, так як навіть найкращі ліки у великих дозах можуть стати отрутою. Рекомендації щодо заварювання: заварювати чай "Зелений порох" треба так: взяти 1 чайну ложку сухої заварки на кожні 150 мл води, розігрітій до температури 70-80º C, і залити цією водою чайне листя в підготовлений посуд. Зазвичай найперший проток окропом використовують для того, щоб промити листя чаю, цю рідину зливають і не п'ють. Чай рекомендується настояти до 1 хвилини і робити мінімум 3 протоки. Краща посуда для заварювання цього сорту чаю - чайник для заварювання. Перший проток слід настояти не більше 1 хвилини, а всі наступні - не більше 3 хвилин. Температуру води, однак, збільшувати не слід, щоб не допустити прояву неприємних, «плоских» гірких нот в смаку.
Характеристики
Артикул 10029-1
Объем 100 г
  • Виробник: Teahouse
  • Модель: 1739
  • Наявність: 50

80.00 грн

Таблиця розмірів
Popup
Запитайте в нас

Оплата онлайн
Повернення
24x7
0/50 відгуків
Написати відгук
-18% New
-18% New
-15% New

Чашка Веселые мордашки

101.00 грн 119.00 грн
-18% New

Термокружка для детей

229.00 грн 279.00 грн
-15% New
-15% New
-18% New
-18% New
-18% New
menu